195 грн
Відправка Новою поштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Відправлення Укрпоштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Накладений платіж

Відправляємо післяплатою якщо сума замовлення більше 200 грн

Терміни доставки

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Ветчинница Redmond RHP-M02

Ветчинница вкрай проста. Є цилидр з нержавіючої сталі ємністю близько одного літра, дві кришки і чотири пружинки. Для виготовлення м'ясної продукції вам знадобляться спеціальні мішки для запікання. В них вкладається підготовлений вами фарш з наповнювачами. Заправлену ветчинницу ми занурювали в мультиварку (залити водою прилад повністю), готували 40 хвилин - результат як правило радує.

Ветчинниця REDMOND RHP-M02 - пристрій, призначений для приготування шинки, рулетів та інших делікатесів із м'яса, птиці або риби з додаванням різних спецій і наповнювачів. Принцип роботи приладу полягає в стисненні інгредієнтів усередині прес-форми за одночасної теплової обробки (варіння або запікання). З ветчинницею REDMOND RHP-M02 ви будете радувати своїх близьких і гостей чудовими поживними ласощами, приготованими в домашніх умовах з натуральних продуктів без використання будь-яких консервантів і барвників.

Ви можете використовувати шинку в мультиварці (з об'ємом чаші не менше 5 літрів), а також у духовій шафі, аерогрилі або просто в каструлі відповідного об'єму на плиті.

Спеціально для вас команда кухарів REDMOND розробила 20 рецептів різних страв, які ви можете приготувати за допомогою цього пристрою. З рецептами ви можете ознайомитися в додатку до керівництва з експлуатації.



Спосіб застосування:

  • Підготувати м'ясо (все на Ваш вибір), порізати, змішати різний тип м'яса, нашаткувати овочі (за смаком) - одним словом замаринувати;
  • Скріпити дно шинкувальниці з циліндром;
  • Укласти всередину циліндра пакет для запікання (він же рукав). Усе для того, щоб сік із м'яса залишався цілком у страві;
  • Розмістити і трохи спресувати руками м'ясо в ветчинниці;
  • Загорнути вільні краї пакета всередину прес-форми і накрити кришкою;
  • Затягнути пружини, скріпивши ними дно з кришкою;
  • Потім можна використовувати один зі способів, у цьому випадку це варіння в каструлі з водою;
  • Укласти ветчинницю на дно каструлі, залити водою, щоб ветчинниця покрилася водою повністю і поставити на вогонь;
  • Коли вода в каструлі закипить, залишити варитися на середньому вогні протягом години. За цей час м'ясо провариться і спресується під тиском пружин;
  • Після, вийняти ветчинницю з каструлі і дати їй охолонути до кімнатної температури, зняти пружини, і виштовхнути дно, тим самим діставши саму страву. Просто розгорніть Ваше м'ясо з пакета і нарізайте.



Характеристики:

  • Тип пристрою: прес-форма для термічної обробки продуктів;
  • Матеріал корпусу і знімних деталей: нержавіюча сталь.


Комплектація:

  • Корпус;
  • Кришки знімні (2 шт.);
  • Пружини стягувальні (4 шт.).

 

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятися від реального.

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.

* Магазин не несе відповідальності за зміни внесені виробником.

*Ціна вказана за товар,без урахування доставки і післяплати.

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду