Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів
- Код товару:3612
- 100
- Мова:УКР
Головним призначенням тендерайзера є надання м'ясу пухкої консистенції, що дає змогу прискорити процес приготування продукту і значно заощадити час роботи кухаря.
- Важливою перевагою тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо краще зберігає свої смакові якості, залишаючись під час смаження м'яким і соковитим. Під час обробки тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під час обробки сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
- Принцип роботи тендерайзера досить простий: за допомогою паралельних лез-голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.
- Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %.
- Конструкція із пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і витікає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Характеристики:
- Матеріал корпусу: ABS пластик.
- Кількість лез (голок): 24шт.
- Матеріал лез: нержавіюча сталь.
- Розміри: 19х5см.
- Вага: 160гр.
Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду