150 грн
Відправка Новою поштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Відправлення Укрпоштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Накладений платіж

Відправляємо післяплатою якщо сума замовлення більше 200 грн

Терміни доставки

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Якщо Ви вирішили зайнятися спортом, але до кінця не визначилися яким саме, то рекомендуємо почати з легких тренувань на простих тренажерах для адаптації м'язового скелета та зміцнення суглобів – таких, як пружинні еспандери.

  • Спортивні тренажери такого типу ефективно зміцнюють м'язи і запобігають появі травм у спортсменів-початківців.
  • Пружинний тренажер відрізняється простотою в експлуатації та компактними розмірами – з ним Ви зможете проводити тренування вдома.
  • Еспандер для фітнесу Tummy Trimmer дає навантаження на м'язи 20 кілограм та дозволяє займатися на ньому людям будь-якого віку та фізичної підготовки.

Силовий еспандер ефективний для аеробіки та фітнесу – з ним Ви зможете накачати прес за кілька тижнів. Пружинний еспандер Таммі Трімер дозволяє виконувати дуже багато різних вправ і задіяти практично всі м'язові групи. При правильному застосуванні вам гарантовано ефективне схуднення та струнка фігура.

Компактний тренажер Tummy Trimmer дозволяє тренувати верхню і нижню групу м'язів і при цьому всі ці вправи робити вдома, не витрачаючи час на відвідування спортзалу - це дуже вигідно для зайнятих людей і людей, які не мають можливості вийти з дому.

Унікальний тренажер Tummy Trimmer, який допоможе вам підтягнути м'язи рук, живота, талії та спини за короткий час. Дуже простий, але ефективний і вимагає багато часу для занять. Можливість великої кількості виконання різних вправ.

Особливості продукту:

  • Всього за кілька хвилин на день, спалюйте калорії та насолоджуйтесь сильнішим пресом за допомогою зручного та простого у використанні тренажера.

Комплектація:

  • Тренажер для дому Tummy Trimmer
  • Інструкція.
Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду