915 грн
Відправка Новою поштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Відправлення Укрпоштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Накладений платіж

Відправляємо післяплатою якщо сума замовлення більше 200 грн

Терміни доставки

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Дана ємність дозволить легко розплавити шоколад для виготовлення цукерок, глазурування, приготування різних кремів та начинок, а також підтримуватиме оптимальну для роботи з шоколадом температуру.

Одного разу купивши апарат для плавлення шоколаду Chocolatiere, ви будете з жахом згадувати, як жили без неї: необхідність постійно помішувати шоколадну масу, щоб не допустити її пригорання або википання, купу часу та сил, прикладених для того, щоб шоколад темперувати, та й, зрештою, пошук чаші для плавлення шоколаду відповідного розміру.

У фондюшниці Chocolatiere є дуже зручна знімна чаша з носиком (носик потрібен для того, щоб у процесі приготування кондитерських ласощів зручно було розливати шоколадну масу).

Чаша має зручну ручку, легко виймається з корпусу та миється.

Невикористану шоколадну масу можна залишити на зберігання у чаші.

Підходить для будь-якого виду шоколаду. Chocolatiere чудово підходить для шоколадного фондю.

Як розплавити шоколад у машинці Chocolatiere:

  • покласти необхідну кількість шоколаду в ємність
  • увімкнути апарат
  • вибрати потрібний режим (нагрівання, підтримання тепла або режим плавлення)
  • засікти 10 хв і побачити, як шоколад уже розплавлений і повністю готовий до роботи.

Характеристики:

  • Напруга: 220-230 В
  • Частота: 50 Гц
  • Потужність: 25 Вт
  • Діаметр корпусу каструлі 8,5 см,
  • Глибина 5,8 см,
  • Ємність 250 мл
 
Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Переглядали