Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів
- Код товару:3605
- 1000
Пристрій DOLMER, призначене для загортання кулінарних виробів. DOLMER розроблявся з метою полегшення праці, скорочення часу і поліпшення якості кінцевого продукту. Пристрій можна використовувати в домашніх умовах, в кафе і ресторанах, в невеликих виробничих цехах. Долмер не вимагає особливих навичок експлуатації та знань, безпечний у використанні. Буквально через кілька спроб, дотримуючись правила, описані нижче, Ви вже будете з спритністю загортати долму і голубці високої якості!
1. Перед установкою на робочу поверхню, зволожте стрічку і присоски. Протріть вологою ганчіркою робочу поверхню, на яку буде встановлено DOLMER , притисніть присоски пристрою до робочого столу.
2. Після установки відведіть каретку у вихідне положення. Покладіть підготовлений виноградний лист глянсовою стороною до стрічки поверх пристрої так, щоб початок листа лежало на верхній кромці каретки стеблинкою до верху, а інша велика частина, на самому пристрої.
3. Покладіть чайною ложкою необхідну кількість фаршу на кромку листа, акуратно втираючи всі разом у віконечко під стрічкою. Початкова частина листа разом з фаршем і стрічкою повинна повністю вкластися у віконечко, а більша частина ― залишитися на робочій поверхні Долмера. Не вкладайте фарш або іншу начинку в середину листа - фарш повинен лежати на краю листа в спеціальному поглибленні, це дуже важливо для нормальної роботи DOLMER.Таким чином, у Вас вийде щільно загорнутий, правильної циліндричної форми продукт.
4. У задній торцевій частині пристрою є регулювальна планка з закріпленою на ній стрічкою, переставляючи яку пазам «L» (великий діаметр), «M» (середній діаметр) і «S» (маленький діаметр), Ви маєте можливість отримувати продутий різного діаметра.
5. Однією рукою притримуючи пристрій за основу, а іншою рукою тримаючи ручку каретки, плавно просувайте каретку вперед до упору. В процесі просування каретки автоматично формується продукт ідеальної циліндричної форми, який самостійно переміщується в приймальний лоток, звідки викладається в каструлю.
Для отримання продукту великого діаметру, необхідно підібрати найбільш великі листи, кількість фаршу, чайна ложка з верхом, а регулювальну планку на позначку «L».
Для середнього діаметра чайна ложка фаршу без верху, листи середні, планку на позначку «M» .
Для маленького розміру, планку на позначку «S», трохи більше половини чайної ложки фаршу і найменші листи.
Якщо Ви поклали більше фаршу, ніж потрібно, то просування каретки буде ускладнене, з-під стрічки виштовхуватиметься зайвий фарш. При цьому великих зусиль докладати не потрібно - цим Ви можете пошкодити пристрій, просто відведіть назад каретку і приберіть зайву кількість. А в тому випадку, якщо Ви не доклали фарш, кінцевий продукт буде сформований слабко і не буде самостійно поміщатися в приймальний лоток. У цьому випадку притримайте однією рукою каретку, а іншою натисніть на стрічку і продукт сам випаде на приймальний лоток. На наступному процесі Вам необхідно відкоригувати кількість фаршу, начинки для даного розміру. В процесі експлуатації Ви дуже швидко пристосуєтеся до DOLMER.
Після експлуатації DOLMER необхідно промити. Для цього необхідно видалити стрічку з пристрою наступним чином:
- Переверніть DOLMER, в місцях кріплення планки, в передній і в задній частинах, зі стрічкою видно два виступи;
- Просто на них натисніть і планки разом зі стрічкою вийдуть із кріплення. Не треба тягнути за стрічку, це неправильно!
- Після, одну з планок під кутом витягніть з під ролика і все - стрічку можете мити окремо!
А на практиці, Ви можете промити сам пристрій разом зі стрічкою, використовуючи невелику кількість миючого засобу, або помістити його в посудомийну машину. DOLMER не потребує особливих умов зберігання та обслуговування. Після того, як промили і висушили, покладіть у фірмову упаковку і відкладіть до наступного його використання.